25 ΧΡΟΝΙΑ ΛΚΝ ΑΝΑΛΥΣΙΣ

17 Οκτωβρίου 1996 – 17 Οκτωβρίου 2021: 25 XΡΟΝΙΑ ΛΚΝ ΑΝΑΛΥΣΙΣ

Συμπληρώθηκαν 25 χρόνια από τη μέρα που ιδρύθηκε η ΛΚΝ ΑΝΑΛΥΣΙΣ Ε.Π.Ε.

Είμαστε περήφανοι για την πορεία της εταιρείας όλα αυτά τα χρόνια, έχοντας αναλάβει και διεκπεραιώσει σημαντικά έργα στο πλαίσιο των συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων των Ευρωπαϊκών Διαρθρωτικών Ταμείων, με έμφαση στην Πολιτική Συνοχής και στην Κοινή Αγροτική Πολιτική. Η πορεία αυτή δεν ήταν δεδομένη, ούτε εύκολη, αλλά αποτέλεσμα συνεχούς προσπάθειας και σκληρής δουλειάς.

Βασισμένοι σε μία ομάδα εξαιρετικών συναδέλφων και μόνιμων συνεργατών συνεχίζουμε να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες στην Ελλάδα, στην Κύπρο και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες καθώς και σε διεθνείς οργανισμούς σε θέματα σχετικά με τα πεδία εξειδίκευσής μας.

Η επιτυχημένη πορεία μας ανήκει σε όλη την οικογένεια της ΛΚΝ ΑΝΑΛΥΣΙΣ και γι’ αυτό απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καθένα ξεχωριστά. Ευχαριστούμε όλους τους πελάτες μας από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στην υπόλοιπη Ευρώπη που όλα αυτά τα χρόνια μας τίμησαν με τη συνεργασία και την υποστήριξή τους.

Το 2021 μας βρίσκει πιο έμπειρους, πιο έτοιμους, με ισχυρή θέληση επίτευξης των στόχων μας. Σήμερα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις: την ανανέωση, τη διαφοροποίηση, τη συνέχεια.

 Οι σημαντικότερες στιγμές της 25ους πορείας μας